Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση διδακτορικής ή μεταδιδακτορικής έρευνας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

24 Μαϊος 2022

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση διδακτορικής ή μεταδιδακτορικής έρευνας στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνο-λογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Εργαστήριο Μοριακής Βιο-λογίας και Γονιδιωματικής του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπι-στημίου Θεσσαλίας προτίθε-ται να απασχολήσει έναν ή δύο ερευνητές, είτε για εκπό-νηση διδακτορικής διατριβής είτε για εκπόνηση μεταδιδα-κτορικής έρευνας. Τα άτομα που θα επιλεγούν θα συμμε-τάσχουν σε ευρωπαϊκό ερευ-νητικό πρόγραμμα Horizon Europe που αφορά στην ανάπτυξη τεχνολογιών για τον έλεγχο εισβολών εντομολογικών εχθρών γεωργικής σημασίας και συγκεκριμένα των μυγών της οικογένειας Tephri-tidae (REACT: Rapid elimination of invasive agricultural insect pest outbreaks by tackling them with Sterile Insect Techniques programs). Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία στε-λεχών γενετικού διαχωρισμού φύλου με τεχνολογίες αιχμής. Το Εργαστήριό μας θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μοριακών δεικτών για την εκτίμηση της ποιότητας των μαζικά εκτρεφόμενων εντόμων καθώς και στην ανάλυση της δομής, λειτουργίας και εξέλιξης των Υ χρωμοσωμάτων των μυγών αυ-τών.
Στην παρούσα φάση, το Εργαστήριο καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας ένα σύντομο βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο κ. Ματθιόπουλο στο τηλέ-φωνο 2410-565284.


Διευκρίνιση. Το παραπάνω μήνυμα αποτελεί ανεπίσημη προ-δημοσίευση για την επικείμενη ανάρ-τηση των προκηρύξεων και αφορά μόνο στην έγκαιρη ενημέρωση πιθανών επιστημονικών συνεργα-τών. Η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος προς τον ΕΥ δεν αποτελεί υποβολή φακέλου, δεν προδι-κάζει το αποτέλεσμα και η «μη αποστολή» δεν αποκλείει υποψηφίους.

 

Συννημένα:
Download this file (Προδημοσίευση REACT.pdf)Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος[Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση διδακτορικής ή μεταδιδακτορικής έρευνας στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνο-λογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας]264 kB24-05-2022 10:43

Γραμματεία

Η Γραμματεία δέχεται τους φοιτητές όλες τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 12:00 – 13:30.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+302610962300

Γενικές πληροφορίες