Εκδηλώσεις

Τηλεδιάλεξη – Γ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 17:30

21 Νοεμβρίου 2022

Το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών σάς προσκαλεί στην τηλεδιάλεξη που θα πραγματοποιήσει

τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:30

ο Δρ. Γεώργιος Βασιλόπουλος,

Γενικός Δντης της Galenica sa,  Εντεταλμένος Σύμβουλος της Π. Ε. Φαρμακοβιομηχανίας και εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΙΜΙ (SRG)

με θέμα

«Η Φαρμακοοικονομία και ο ρόλος της στον έλεγχο των φαρμακευτικών δαπανών»

 

Η τηλεδιάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων του Τμήματος Φαρμακευτικής που αποσκοπεί στη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με το χώρο της φαρμακευτικής βιομηχανίας και εν γένει της φαρμακευτικής αγοράς, και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

 

Σύνδεσμος:

https://upatras-gr.zoom.us/j/92592321428?pwd=czNqL0VWWDM4Q0JYT3dFU1dSVW9Tdz09

Meeting ID: 925 9232 1428    Passcode: 637467

 

Σχετικά με τον ομιλητή: Ο Δρ. Γεώργιος Βασιλόπουλος είναι Διδάκτωρ της Φαρμακευτικής Αθηνών και της Ιατρικής Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Φαρμακευτική (MSc), στην Φαρμακοοικονομία και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων/Marketing. Είναι Γενικός Δντης της Galenica sa, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Π. Ε. Φαρμακοβιομηχανίας και εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΙΜΙ (SRG). Με περισσότερα από 38 χρόνια εμπειρίας στο φάρμακο έχει διαδράμει όλες τις βαθμίδες και σε διάφορα αντικείμενα (Marketing, Πωλήσεις, Κανονιστικές υποθέσεις, Νοσοκομειακή Φαρμακευτική, Φαρμακευτική της Κοινότητας, Κοινωνική Ασφάλιση κα). Διετέλεσε Πρόεδρος της Π.Ε.Φαρμακοποιών και του ΤΣΑΥ καθώς και μέλος επιτροπών Δεοντολογίας, Πολιτικής Φαρμάκου & Εμπορικών Σημάτων. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα της Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ενώ πραγματοποίησε αρκετές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε Συνέδρια του κλάδου. Ασκεί διδακτικό έργο σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ και διαθέτει διδακτική εμπειρία μεταξύ άλλων ως προσκεκλημένος εισηγητής στις Φαρμακευτικές Σχολές Αθηνών, Πατρών και Θεσσαλονίκης καθώς και στις Ιατρικές Σχολές Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης.

Γραμματεία

Η Γραμματεία δέχεται τους φοιτητές όλες τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 10:00 – 14:00.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+302610962300


Γενικές πληροφορίες