Skip to main content

Συνέλευση Τμήματος

Ψήφισμα του Τμήματος Φαρμακευτικής για την Αδόκητη Απώλεια του Παύλου Κλεπετσάνη

24 Οκτωβρίου 2023

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ
Πάτρα, 24 Οκτωβρίου 2024

Το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών με ειλικρινή οδύνη και βαθιά θλίψη, μετά την αναγγελία της αδόκητης απώλειας του Παύλου Κλεπετσάνη αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών του Τμήματος Φαρμακευτικής στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.
  2. Να αναστείλει την εκπαιδευτική λειτουργία του Τμήματος Φαρμακευτικής την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας από τις 13:00 μέχρι τις 18:00, μετά από ομόφωνη απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος.
  3. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15:00, που θα τελεσθεί στο Α΄ Νεκροταφείο Πατρών (Ιερός Ναός Αγγέλων).
  4. Αντί στεφάνου να καταθέσει χρηματικό ποσό στον εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Χαμόγελο του Παιδιού» εις μνήμην του εκλιπόντος.
  5. Την θεσμοθέτηση βραβείου «Παύλος Κλεπετσάνης», λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινώσει, μετά από απόφαση της επόμενης Συνέλευσης του Τμήματος.
  6. Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  7. Να αναρτηθεί το παρόν Ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
  8. Να δημοσιευθεί το παρόν Ψήφισμα στον Τύπο.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Φαρμακευτικής

Καθηγητής Σωτήρης Νικολαρόπουλος

Γραμματεία

Η Γραμματεία δέχεται τους φοιτητές όλες τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 10:00 – 14:00.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+302610962300


Γενικές πληροφορίες