Skip to main content

Διάφορα

20o Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

12 Μαϊος 2022

 

 

 
H Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών διοργανώνει το 20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, με τίτλο «Η Πολυδιάστατη Επιστήμη της Φαρμακευτικής», το οποίο θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023.
 
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΠΕΦ με Αναλυτικές Πληροφορίες, (το οποίο επίσης μπορείτε να βρείτε εδώ σε περίπτωση που θέλετε να το προωθήσετε):
 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή του 20ου Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συνεδρίου, με τίτλο «Η Πολυδιάστατη Επιστήμη της Φαρμακευτικής», το οποίο θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023.

Φέτος, το 20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο της ΠΕΦ σκοπό έχει να αναπτύξει τομείς που συναντά κανείς στη φαρμακευτική αγορά, αλλά όχι απαραίτητα ως αντικείμενα διδασκαλίας.

Έτσι, ο κάθε συμμετέχοντας, φαρμακοποιός ή μη, θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει συναδέλφους από διαφορετικούς κλάδους της φαρμακευτικής, να γνωρίσει τις τελευταίες εξελίξεις σε αντικείμενα που άπτονται της εργασίας του και να ανταλλάξει απόψεις επάνω σε αυτά.

Οι νεότεροι συνάδελφοι αλλά και εκκολαπτόμενοι φαρμακοποιοί και μη, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις διαφορετικές πτυχές του επαγγέλματος του φαρμακοποιού και να έρθουν σε επαφή με όλο τον φαρμακευτικό κλάδο.

Είναι η ευκαιρία, μετά από 4 χρόνια απουσίας, το Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο να φέρει ξανά τους φαρμακοποιούς μαζί!

Το Συνέδριο μας απευθύνεται στο σύνολο των φαρμακοποιών της χώρας σε μια περίοδο ερευνητικής, επιστημονικής και επαγγελματικής ανασύνταξης, γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε ότι θα συμβάλετε όλοι τόσο με την παρουσία σας όσο και με την υποβολή εργασιών με τη συμμετοχή σας έμπρακτα σε μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση.

Θα βρείτε εδώ τις οδηγίες και τις προδιαγραφές για το e–poster καθώς και ένα πρότυπο (template) για e–poster εδώ

Μπορείτε να υποβάλλετε τις εργασίες έως και τις 25 Νοεμβρίου 2023 ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας της ΠΕΦ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και την εγγραφή σας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.pharmacongress.gr 

 

Γραμματεία

Η Γραμματεία δέχεται τους φοιτητές όλες τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 10:00 – 14:00.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+302610962300


Γενικές πληροφορίες