Skip to main content

Εκδηλώσεις

19th Hellenic Symposium on Medicinal Chemistry (HSMC-19), Πάτρα 9-11 Μαρτίου 2023

27 Ιανουαρίου 2023

 

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι, 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 19th Hellenic Symposium on Medicinal Chemistry (HSMC-19) που θα διεξαχθεί στις 9-11 Μαρτίου 2023, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Συμπόσιο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακοχημείας (Hellenic Society of Medicinal Chemistry, HSMC) και τον Τομέα Φαρμακευτικής Χημείας-Φαρμακογνωσίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το HSMC-19 συνεχίζει μία παράδοση Συμποσίων Φαρμακοχημείας που ξεκίνησε πριν από περίπου τριάντα χρόνια στην Ελλάδα. H θεματολογία του Συμποσίου θα καλύψει πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Φαρμακευτικής Χημείας και ειδικότερα θέματα Σχεδιασμού Φαρμάκων, Συνθετικής Φαρμακευτικής Χημείας, Χημείας Φυσικών Προϊόντων, Φαρμακολογίας, Υπολογιστικής Χημείας κλπ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συνεδρίες Φαρμακευτικής Ανάλυσης καθώς και διαλέξεις από ερευνητές που εστιάζουν σε συγγενή με τη Φαρμακευτική Χημεία αντικείμενα. Στο Συμπόσιο θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι ομιλητές από το εξωτερικό καθώς και διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες. 

Με την παρούσα επιστολή, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εργασίες του HSMC-19. 

Στην Ελληνική Εταιρεία Φαρμακοχημείας θα θέλαμε να δώσουμε βήμα για την παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών ιδιαίτερα των νέων συναδέλφων και έχουμε προβλέψει στο πρόγραμμα ειδικά χρόνο για 10λεπτες και 5λεπτες παρουσιάσεις. Σας προσκαλούμε να καταθέσετε τις περιλήψεις των εργασιών σας και να ζητήσετε προφορική παρουσίαση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συμποσίου  (https://helmedchem2023.gr/).

Σας περιμένουμε στην Πάτρα. 

 

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Εμμανουήλ Μικρός, Πρόεδρος της ΕΕΦ

Αναπλ. Καθηγητής Μανώλης Φουστέρης, Γραμματέας της ΕΕΦ

Συντονιστές του HSMC-19

 


Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συμποσίου.

 

 

Γραμματεία

Η Γραμματεία δέχεται τους φοιτητές όλες τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 10:00 – 14:00.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+302610962300


Γενικές πληροφορίες